2009. február 14. 17:55 - supermario4ever

Zelda II fejlemények

Megcsináltam a 4. Palace-t. Nagyon könnyű volt, mint elsőre, csak kiderült, hogy a Pause menüben a kristályok számát a játék visszafele számolja, így nincs megölve a 3. Palace főellensége. Megpróbáltam megölni, de mivel az Iron Knuckles nagyon nem az erősségem, ezért nem ment. Ezért azt gondoltam, hogy mivel az 5. Palace is könnyű, ezért előbb megcsinálom azt, utána nagyobb támadóerővel biztos, hogy könnyebb lesz a 3. (Graveyard) Palace. Ezért előny, hogy a Zelda játékok nem lineáris menetűek, ha nem megy egy Dungeon, akkor lehet menni másikba, hátha később menni fog.

Más. Pokémon-rajongók nagy álma teljesült nemrégiben, az RTL Klubon magyarul soha nem látott részeket adnak! Végre elindult a Pokémon Advanced! A szinkronhangok nagyrészt ugyanazok maradtak. És ez az a sorozat, ami visszahozta a Pokémon széria becsületét. Mert amíg az első sorozat, nagyon jó volt, addig az Orange, és a Johto liga részei nagyon ellaposodtak. Nem volt ötlet. És pont a Pokémon Advanced részektől kezd megint nagyon jó lenni a sorozat, és az sem utolsó szempont, hogy a grafika is nagyon sokat javult. És azért is nagyon kedves számomra a sorozat, merthogy 3. genes pokémonok vannak benne, és ugye nemrég szereztem be a Pokémon Sapphire-t. Szóval szombaton és vasárnap reggel 8 óra után érdemes leülni a TV elé!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://supermario4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr8512715088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása