2010. március 01. 13:08 - supermario4ever

Super Paper Mario tervek

Sikerült megcsinálni az 5. fejezetet. Annyira nem volt nehéz, csak aki először csinálja, annak hozzú lehet. Rájönni titkokra, miért nem enged át a kapu, visszamenni, titkos dolgokat felfedezni 3D-ben. O'Chunks meg egyszer feltűnik, hogy harcoljunk vele. Elég durván dobál most. O.O Azért azt látni, hogy Bowsert hajigálja, nem volt semmi. Titkos tárgyak jórésze megszerezve. Az ajtó megnyitása után voltak még kisebb titkok, de ezek már elenyészőek, utána jött a főellenség, a Floro Sapiensek királya, King Croacus. Ez azért már jobban megizzasztott. Több karja van, ide-oda kapcsod velük, és a fejére kell ráugrani. Itt már váltanom kellett Bowserre, mert az életerőm fogytán volt, és és Bowser duplán sebez. Így már könnyebb volt. A hatodik világot meg majd szerintem holnap kezdem el, és terveim szerint a héten végig is fogom játszani.

Nagyon érdekes, hogy a Super Mario World valahogy megint kihozta belőle a régebbi játékos-szellemet. És most nem kisebb tervem van, mint Super Paper Mario Guide-ot írni magyarul. Persze ez nem maholnap lesz kész, lehet, hogy több hónap munkája lesz benne, lehet, hogy csak nyáron fogok vele végezni. Most azt csinálom, hogy a szöveget Wordbe megformázom, és utána jön az, hogy amit lehet képekkel illusztrálni, majd úgy dizájnossá tenni, hogy az szépen mutasson. Na ehhez már biztos, hogy kell valami segéd, mert ezt egyedül nem tudnám megcsinálni. És az egészet PDF fájlba áttenni, és mint egy eBook, szerintem jó dolgokat lehetne kihozni belőle. Most 4. word oldalnál tartok, de szerintem 100-150 oldal biztos, hogy lesz. Majd látjuk, hogy végzek vele.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://supermario4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr9912714716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása