2010. július 13. 20:51 - supermario4ever

Végre van internet!

Végre sikerült behozni ide az internetet! Az eredeti terv, tehát, hogy beköttetni, az meghiúsult, pedig a szerelők rendben jöttek, csak az volt a baj, hogy hozzám a házamhoz, csak úgy tudták volna bekötni a netet, ha a kábel átmegy a szomszéd házon keresztül. De a szomszéd ház tulajdonosa 10 éve elhunyt, és az örököst néhány éve látták utoljára, senki nem tudja, hogyan lehet őt elérni. És mivel ilyenkor az örökös engedélyét kell kérni, hogy átmehessen a kábel hozzá, és ez nem lehetett, ezért nem tudták bekötni a netet. Viszont van mobilinternet. A T-Mobile-tól a három gigásat kértem, ez nekem nagyon megfelel. Úgyhogy most már aktívabban tudok írni. Holnapi terv a diákmunka keresése. Pár napja láttam egy weboldalt, ahol fel voltak sorakoztatva a diákszövetkezetek, meglepődtem, hogy azért van egy néhány. Nagyon remélem, hogy szerencsével járok holnap. A nagy hőségre való tekintettel mindenképp viszek magammal vizet. Holnapra is valami 34 fokot mondanak. Ma sem fáztam a 32 fokban, sőt kellett a víz rendesen.

Különben most ALI PROJECT: Psychedelic Insanity albumát hallgatom. Ez az az album, melynek az egyik dalát hallgattuk Duonggal tegnap. Hát az egész album valami eszméletlen jó! Annyira bírom az énekesnőt, Arika Takarano-t, annyira jó ez a goth-loli féle zene, olyan a hangulata, (ahogy írtam korábban), mintha az énekesnő valami negatív karakter lenne, és büszkén énekli, hogy a gonoszságával meghódítja a világot, és hogy ő fog uralni mindent! Annyira jól csinálja, csak ajánlani tudom az albumát. Ízelítőnek itt van az a dal, amit tegnap hallgattunk:

https://www.youtube.com/watch?v=YhDDx9JIxWE

Címkék: ALI PROJECT
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://supermario4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr5612714496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása