2010. október 12. 22:59 - supermario4ever

A közeljövő...

Nem nagyon történnek pozitív dolgok manapság, sajnos nagyon úgy tűnik, hogy kereshetek új albérletet... Nagyon nem örülök annak, hogy nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerettem volna, és bizonyos okok miatt az alkalmazkodás intézménye sem működik. Most itt nem akarom megírni, hogy mik történtek, de nekem is nagyon rossz, hogy így alakult, és bárki, akinek részletesen elmeséltem, hogy mi történt, egyértelműen azt mondták, hogy ez már az a pont, amikor legjobb elmenni. Mondjuk lenne egy jobb megoldás, Dakinak tegnap felvetettem az ötletet, szerinte teljes mértékig járható út, és szerintünk ez sokaknak jó lenne. Ezt még nem írom ki, majd, ha úgy alakul, hogy megvalósul.

Mindenesetre, ha Kazuko annyira akar, akkor pakolhat, és költözhet ide.

Címkék: albérlet
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://supermario4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr3112714274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tukeinon 2010.10.14. 14:49:28

Ha az, amit Mystra is megirt a blogjaban, akkor egyaltalan nem a koltozes a megoldas. Amikor tobb ember lakik egyutt, akkor igenis felmerulnek ilyen jellegu problemak es nem elmenekulni kell eloluk, hanem megbeszelni (mi speciel 7-en lakunk egy hazban). Kerdezes nelkul tenyleg nem illendo mas cuccal elvenni. Ha megis elkerulhetetlen (nincs ott az illeto, lemerult a telo), akkor az a minimum, hogy vagy szolunk utolagosan amint lehet, vagy hagyunk egy uzenetet. Azt erdemes megbeszelni, hogy mely dolgok kozosek (pl tisztitoszert nem feltetlen van ertelme duplikalni) es szolni a masiknak, ha nalunk fogy el. Lehet felvaltva beszerezni a dolgokbol, de elofordulhat, hogy a masiknak nincs ideje, ilyenkor nem art megertonek lenni (ha nem tul gyakran fordul elo). Kajaugy meg: Szerencsere vannak eleg olcso kajak, amire vegszukseg eseten lehet tamaszkodni, pl kinailevesek - ~100Ft kornyekebe kerul egy adag az Astoria es az Urania kozott a Rakoczi uton - Urania fele a jobb oldalon a posta elott -, aminek a legnagyobb elonye, hogy bar tartalmi es egyeb erteke nagyjabul nulla, legalabb meleg. :) Vannak me golcsobb peksutik, kiflit pedig barmikor lehet enni. :) Persze hosszu tavan ezt nem lehet birni. A legjobb kozosen beszerezni egy normalis kajahoz a hozzafalot es megfozni. Ugy finomat, taplalot es egeszsegeset is lehet alkotni. :)

tukeinon 2010.10.14. 14:55:23

No egy egyszerubb etek, ami ~1000Ft-re kijon ket fore. - rizs - uncle ben's edessavanyu szosz (ha mar profik vagytok lehet ilyet hazilag csinalni meg jobban :) - izlesnek es penztarcanak megfeleloen plusz csirkemell (pl 1 egesz csirkemell vagy ket fel) - rizst kifoz vizben (van olyan, ami ilyen tasakos es csak ra kell akasztani a fakanalra, azt nem lehet odaegetni) - csirket felkockaz, keves olajon megpirit (ha mar feher es elkezd pirulni, akkor hamarosan jo) - csirkehez hozzaont szosz - szoszos csirke felforr, kesz is - rizst talal, ra a szoszt es mar eheto is, total fincsi :)
süti beállítások módosítása