2012. szeptember 06. 20:02 - supermario4ever

Teljes Scott Pilgrim gyűjtemény

Tegnap megvettem a Scott Pilgrim 6. kötetét, így teljes lett a gyűjtemény. Persze nemcsak azért vettem meg, hogy ott mutassanak a polcon, hanem el is olvastam. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nagyon hirtelen ért véget a történet. A végetörténet szép, de még vártam valami nagyobb hatású tetőpontot. Ennek ellenére nem bántam meg, hogy megvettem, mert nagyon jó volt a történet, annyira nem éreztem viccesnek, nem nevettem olyan sokat rajta, de a történet nagyon olvastatta magát. Csak mivel nem egyszerre vettem meg, ezért fokozatosan olvastam, arra gondoltam, hogy lehet, hogy jobban ki lehet bogozni a történetet, és a végét is jobban érteném.

Még tegnap beszéltem Ninty-vel erről, és egy érdekes dologra hívtam fel a figyelmemet. Ugyanis neki nem tetszett az, hogy az utolsó három kötetre "elmangásodott" a rajzstílus, így elvesztette az egyéniségét. Én ezt nem vettem észre, de most belenéztem az első, és a hatodik kötetbe, és igaza van. Tényleg van némi különbség. Az elején tényleg egyedi volt, de aztán ezt a stílust japánosították meg. Engem annyira nem zavar.

Címkék: Scott Pilgrim
Szólj hozzá!
2012. szeptember 03. 20:47 - supermario4ever

Teniszütő kamerára cserélve

Tegnap játszottam még egyet a Mario Tennis Open-nel, úgy voltam vele, hogy 1-2 hónap után hátha más lesz a játék, és talán nem lesz csaló. De sajnos nem volt változás, és így számomra élvezhetetlen a játék, ezért úgy döntöttem, hogy eladom. Kumitének ajánlottam fel, többször átbeszéltük a dolgot, végül abban egyeztünk ki, hogy odaadja a Game Boy Camerát, és még ráfizet. Meg nem próbáltam ki, de már most tudom, hogy megérte. :) Nincs hiányérzetem a Mario Tennis Open kapcsán. Bár már írt Kumite, hogy neki sem jött be a Mario Tennis Open. Neki a hangulatvilága nem tetszik, nekem meg az pont bejön.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása