2016. június 30. 12:33 - supermario4ever

Top 25 Nintendo játékzene #11

Mario Party 2
Pirate Land

Mitsuda Yasunori, 2000

Ahogy a Mario Golfnál is méltattam, hogy néha kicsi játékokhoz milyen jó zenét szereznek, ugyanez igaz a Mario Party sorozat néhány játékára, elsősorban az első, második, ötödik és hatodik részére. A Mario Party 2 táblás zenéi mind nagyon jóra sikeredtek, majdhogynem mindegyikhez külön érzésvilágot lehet társítani. A csúcspont közülük a Pirate Land zenéje, ami folyamatosan hallgattatja magát. Hihetetlen kellemes érzetet kelt, hovatovább enyhe szexualitást érzek a zenében. A táblán nincs mit méltatni, mert ugyanolyan jó lett, mint a többi, a Mario Party 2-t tartom a legjobb a sorozat legjobb játékának.

Címkék: Mario Party 2
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://supermario4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr10012711526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kristóf Muzsik 2016.06.30. 12:40:59

Hát azt meg kell hagyni, hogy ez tényleg elég menő zene! A 2. rész nekem eléggé kimaradt, csak egy kicsit játszottam vele, és tetszett, viszont nekem továbbra is az első a kedvencem. Hiányoznak a másodikból nekem az olyanok, mint a Mini-game island.

Molnár János 2016.06.30. 12:44:47

Emlékszem, hogy játszottunk ezzel, és konkrétan ezen a pályán, amikor egyszer átugrottam hozzád. Kár, hogy csak 2:40 hosszú ez a YouTube feltöltés, még úgy hallgattam volna tovább. :)

supermario4ever 2016.06.30. 14:14:14

Ez a hivatalos hossza a dalnak, amúgy a YouTube tele van extended verziókkal, és 30 percen át folyamatosan hallgatható a dal. Nekem annyira nem jönnek be, inkább a rövidet, a "hivatalos hosszúságút" teszem ki. Krisi, a második rész az első továbbfejlesztett változatának is mondják, és tényleg az. Amik vannak mini-játékok az első részből mind jobbá tették, az újak is nagyon jók, és a táblákban is sok jó ötlet van. Mindenképp ajánlom, ha másért nem, azért hogy ezt is ismerd.
süti beállítások módosítása