2017. június 11. 16:44 - supermario4ever

Super Mario Kart Time Trial időeredmények

A Wii U képkészítő lehetőségével csináltam képeket mindegyik Super Mario Kart pályán elért eredményemről. Nem törekszem világrekordok megdöntésére, ezek az idők egy "sokat gyakorló" Mario rajongói átlagos időit reprezentálja. Ennek fényében büszke vagyok ezen eredményekre. Ezeket az időket teljesítettem eddig a Wii U-s Super Mario Kart játékban. Képözön következik.

Mushroom Cup

Mario Circuit 1

mario_circuit_1.jpgDonut Plains 1

donut_plains_1.jpgGhost Valley 1

ghost_valley_1.jpgBowser Castle 1

bowser_castle_1.jpgMario Circuit 2

mario_circuit_2.jpgFlower Cup

Choco Island 1

choco_island_1.jpgGhost Valley 2

ghost_valley_2.jpgDonut Plains 2

donut_plains_2.jpgBowser Castle 2

bowser_castle_2.jpgMario Circuit 3

mario_circuit_3.jpgStar Cup

Koopa Beach 1

koopa_beach_1.jpgChoco Island 2

choco_island_2.jpgVanilla Lake 1

vanilla_lake_1.jpgBowser Castle 3

bowser_castle_3.jpgMario Circuit 4

mario_circuit_4.jpgSpecial Cup

Donut Plains 3

donut_plains_3.jpgKoopa Beach 2

koopa_beach_2.jpgGhost Valley 3

ghost_valley_3.jpgVanilla Lake 2

vanilla_lake_2.jpgRainbow Road

rainbow_road.jpgAmi nagyon jó a Super Mario Kart-ban, hogy már itt is megvoltak a karakterek közötti különbségek. Ezek a különbségek megjelennek a pályák sajátosságaiban is, méghozzá úgy, hogy mindenkinek más pálya az erőssége. Ezért is változatosabbak az eredmények, de azért látszik az is, hogy mely karakterekkel játszok a legtöbbet. Technikailag jól megcsinálták a játékot, ami lévén, hogy Super Nintendóra jelent meg, dicséretére válik a Nintendo fejlesztő cégének. Annak ellenére, hogy Toad és Koopa Troppa nem valami gyorsak, velük lehet általánosságban a legjobb időket menni, mert nagyon jó a gyorsulásuk, így ha hibázunk velük, például akadálynak ütközünk, velük a legkönnyebb korrigálni a hibát. Nem utolsósorban könnyen irányíthatók. Míg Bowser és Donkey Kong Jr. végsebessége nagyon gyors, de azt nehezen érik el, ezért ha hibázunk velük, azt nehezebb velük kiküszöbölni. Irányítani is eléggé nehéz őket, mert csúsznak rendesen. Így azt gondolom, hogy ők a mérce nehézségi szint tekintetében. Ha valaki képes jó eredményt elérni a két nehéz karakterrel, az elmondhatja magáról, hogy tud játszani a Super Mario Kart-tal, még versenyeken is jól szerepelne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://supermario4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr1212711364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.