2017. július 04. 12:51 - supermario4ever

Kicsit beteges vasárnapi Mario Kart 8 bajnokság

Csak most tudok írni a Vasárnapi veteránok Mario Kart 8 bajnokságról, mert vasárnap délután eléggé rosszul lettem. Erős fejfájás, talán enyhe láz is, de úgy döntöttem, hogy bevállalom az esti versenyt. És érdemes nem teljesen rendben is játszani, mert így is sikerült egyéni rekordot elérni.

Lassan meglesz a 100 pont, ami már igencsak figyelemre méltó eredmény lesz. Szegény Lernie becsatlakozott az utolsó két játékra, így ő volt az, aki biztosított arról, hogy ne utolsó legyek. ^^' Egyébként ebben a 96 pontban benne van egy második és egy negyedik hely is. A Mario Circuit-os második helyen csak lestem... Csillag alatt voltam, az utolsó körben a cél előtt, és nem értettem, hogy hol vannak a többiek? O_O Miért nem előznek meg? O_O Ilyenkor már rég szabályos detonáció szokott lenni, erre kényelmesen berobogok a második helyre. Sebaj, annyi erőm volt, hogy nagyon örüljek neki. A negyedik helyet nem tudom, hogy melyik pályán volt, azt hiszem, az utolsóelőttinél, amikor Lernie becsatlakozott. Az ő aurája megerősítette a versenyemet, biztos vagyok abban, hogy ha ő nincs jelen, ugyanúgy legjobb esetben középmezőnyben végeznék, ahogy eddig is. Az utolsó meccsre már azt is vizionáltam, hogy az "S" nevű német faszit (így hívtam magamban a játék során) is meg tudom előzni, így akkor 10. leszek. Egyébként szinte végig tele volt a játékos paletta, 12-en játszottunk, Lernie MagicT-t túrta ki orvul a helyéről. Valamint van olyan sajátossága a játéknak, hogy ha valaki felől ketten csatlakoznak be az online meccsbe, akkor a második játékos eredményeit nem számolja bele a gép. Ug rendszerint magával hozza a barátnőjét, szegénynek soha nem számítódnak be az eredményei.

Most egyébként 80 pontot mondtam magamnak, ha az meglesz, akkor elégedett leszek. De azért ez a verseny is bizonyítja, hogy a múlt heti 86 pont releváns abból a szempontból, hogy bár ott nem voltunk tele, és ott kétszer úgy voltam második, hogy onnan hiányoztak a nagyágyúk, de tudtam, hogy az ott megszerzett pontmennyiség értékén ez nem ront, mert most, amikor végig 12-en voltunk, többször végeztem a középmezőnyben, és annyi pontot kaptam most, mint amikor nem voltunk sokan, és benéztem az élmezőnybe. Legyünk mindig 12-en.

Egyébként azért szeretem a Mario Circuit, meg az ilyen első pályákat, mert az a tapasztalatom, hogy azt mindenki nagyon tudja, ott mindenki nagyon penge, pont ezért gyilkolják egymást halálra, és nem egyszer előfordult már, hogy nevető harmadikként (vagy sokadikként) én voltam az, hogy elcsípte a jó helyezést. Úgyhogy, amikor első pálya van, akkor egyértelmű a választás. Illetve a GBA-s Ribbon Road-ot ha tehetném, betiltanám, mert rettenetesen gyűlölöm az éles kanyarokat és a pályavezetését, és valahányszor kilépek a fonál részre (ami a pálya széle), ilyen bicikli sebességére lassulok le, és ha még éles is a kanyar, akkor találjak vissza a pályára... Hasonló okok miatt nem szeretem a Cheese Land pályáját. Meg akkor szoktam a random pályára menni, amikor olyan pályákat ad ki választásnak a gép, amelyek nemrég voltak. Valami változatosságot, gyerekek... Azon külön mosolygok, amikor azt a pályát sorsolja ki a gép, melyet csak egyvalaki választott ki. Na mondom magamban, már megint demokratikus chartát játszunk?

Nagyon kíváncsi leszek a pénteki versenyre, most már vizionálom azt, hogy marad a fejlődő tendencia, és ha sokan leszünk, akár 100 pontom is lehet.

Címkék: Mario Kart 8
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://supermario4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr8112711332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.