2014. szeptember 17. 23:00 - supermario4ever

F-Zero karakter profil - utógondolat

Tegnap tehát befejeztem a fő F-Zero karakterek leírását. Alapból vannak többen is, például az F-Zero AX arcade játék versenyzői teljesen mások, vagy a Maximum Velocity-ben négy teljesen egyedi karakter játszató, vagy az animében is vannak olyan versenyzők, akik csak ott láthatók (és a GP Legend-ben játszhatók). Róluk esetleg később írok, de ezt a 30-at tartottam fontosnak, akik az X-ben és a GX-ben játszhatók.

 

Címkék: F-Zero
Szólj hozzá!
2014. szeptember 16. 23:21 - supermario4ever

F-Zero karakter profil #30

Beastman

BeastmanNem: Férfi
Kor: 30 éves
Kocsijának neve: Hyper Speeder

Beastman ember dinoszaurusz jelmezben. Gyerekkorában majdnem meghalt, amikor megtámadta egy krokodil, ezért lett vadász, megvédje az embereket a veszélyes vadállatoktól. Azért nevezett a versenyekre, hogy ennek nyilvánossága legyen, valamint célja Bio Rex-et kiiktatni a versenyből. Christopher Annex néven született, nagyon szégyenlős gyerek volt, amire a támadás csak még jobban rányomta a bélyegét. Testén is maradtak sérülések, de a lelki sebek sokkal erősebbek. Agresszív vezetési stílusa sikerre vitte, melyet részint azért is alkalmaz, hogy megvédje a többieket Bio Rex-től. A dinoszaurusz jelmezt azért viseli, hogy elrejtse valódi szégyenlős mivoltát.

Hyper Speeder

Súly: 1.460 kg
Test: C
Gyorsulás: C
Fordulat: A

A hajót eredetileg Beastman találta egy erdőben vadászat alatt, és megkérte Dr. Clash-t, hogy alakítsa át neki versenyautóvá. A kocsi némileg könnyebb, mint Dr. Clash-é, ennek köszönhetően lényegesen jobb tulajdonságokkal is bír. Legkönnyebben irányítható kocsi, ezek mellett viszonylag erős, és jó időben éri el a maximális sebességét.

Címkék: F-Zero
Szólj hozzá!
2014. szeptember 15. 19:15 - supermario4ever

F-Zero karakter profil #29

Kate Alen

Kate AlenNem: nő
Kor: 30 éves
Kocsijának neve: Super Piranha

Kate hatalmas énekesnő, akinek erőteljes tánca és lélekkel teli hangja miatt nagyon sok rajongója van. Ő énekel az F-Zero versenyek nyitóceremóniáin. Már egészen kislány kora óta énekel, szülei hangtechnikusok, így általuk sokat tud az éneklés technikai mivoltáról, 10 bátyjával pedig az Alen Eleven nevű formációt alkotják, Kate a legfiatalabb. 21 éves korában szólókarrierbe kezdett, ezekben az időkben választották ki F-Zero ünnepségek énekesnőjének. Már nem képes lelkesen énekelni, ezért is döntött úgy, hogy kipróbálja magát versenyzőként. Az énekesnői pályafutása alatt szerzett ritmusérzéke és fizikai ereje jót tesz a versenyének. Az animében a mai napig lelkesen énekel.

Super Piranha

Súly: 1.010 kg
Test: B
Gyorsulás: C
Fordulat: B

A Team Power Boys nevű csoport készítette az énekesnő megbízásából, amikor még zenei karrierjét építette. Nagyon jó konstrukcióval építették és könnyen irányítható a kocsi, egyedül a gyorsulása nem olyan jó. Kate hi-fi berendezést is építtetett a kocsijába. A kocsi nagyon hasonlít Samus Aran páncélzatához a Metroid játékszériából.

Címkék: F-Zero
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása